Neutrogena Norveç Böğürtlenli Vücut Losyonu

Öncelikle cildime krem sürmeyi pek adet edinmiş bir insan değilim.Ama mevsimsel değişimler,stres vs gibi etmenlerden dolayı bazen cildimd...

Neutrogena Norveç Böğürtlenli Vücut Losyonu

Öncelikle cildime krem sürmeyi pek adet edinmiş bir insan değilim.Ama mevsimsel değişimler,stres vs gibi etmenlerden dolayı bazen cildimde kuruluklar gözlemliyorum.
Aslında ağdadan sonra nemlendirici mutlaka kullanmak gerekiyor.Yoksa batık problemleriyle karşılaşmak da mümkün.Ancak bir çok markayı kullanmama rağmen güzel nemlendiren ama yapış yapış olmayan bir vücut losyonu bulamadım.
Bu losyonu hiç aklımda yokken gördüm.Kavanoz şeklinde olanı da var ama pompalı ambalaj duşta daha rahat kullanılır diye bunu tercih ettim,iyiki de bunu almışım çünkü banyo gibi nemli bir ortamda yok kavanozu açayım kapayayım derdi yok :)
Kokusu böğürtlenden çok tanıdık bir çiçek kokusu gibi,ki hoş norveç böğürtleni nasıl kokar onu da bilmiyorum ya :D
Ama kokusu çok taze ve fresh bir çiçek kokusu diyebilirim.
Nemlendirmesine gelince losyonu sürüp vücuda yedirdikten sonra hemen matlaşan bir yapıda ve cilt losyonun tamamını emiyor.

Yapış yapış bir yapısı yok soft ürünlere benziyor.Ben indirimden 12 tl gibi bir fiyata aldım.Kocaman bir kutu beni 1 sene rahat idare eder diye düşünüyorum :)
Losyon arayışındaysanız Neutrogena Norveç Böğürtlenliye bir şans verin derim :)

Neutrogena Norveç Böğürtlenli Besleyici Losyon

Neutrogena Norveç Böğürtlenli Besleyici Losyon
Neutrogena Norveç Böğürtlenli Besleyici Losyon


BENZER YAZILAR

0 yorum