Maybelline 630 Velvet Beige Ruj

Herkese Merhaba :) Öncelikle belirteyim ki ben ruj süren bunu alışkanlık haline getiren bayanları tebrik ediyorum :) Ben hiçbir zaman on...

Maybelline 630 Velvet Beige Ruj

Herkese Merhaba :)
Öncelikle belirteyim ki ben ruj süren bunu alışkanlık haline getiren bayanları tebrik ediyorum :) Ben hiçbir zaman onlardan olamayacağım sanırım :)
Yılbaşı indirimde 10 tlye düşen maybelline rujlarını deneme fırsatı buldum.Aslında pek de fazla bir rengi kalmamış resmen kapışılmıştı :) Herneyse renklere bakarken bu renk gözüme çarptı.Ruj rengi konusunda ne yazık ki hep yanılıyorum.
Satılan yerlerin ışığından mıdır nedir aldığım şeyi eve gelince beğenmiyorum.Bu rengi risksiz bir renk olarak gördüm yani benim için garanti gibiydi.İsmi gibi velvet beige yani kadife bej aynı zamanda pembe alt tonlu soğuk bir renk.Kış içinde uygun olabileceğini düşündüm.Hepsinden önemlisi rujun yapısı öyle hafif ve yumuşak ki ruj sürdüğünüzü unutuyorsunuz.

Daha evvel aldığım rujlar meğerse hiç nemlendirmiyormuş bunu sürünce anladım.
Renk dediğim gibi risksiz dudak renginizden biraz daha pembe doğal bir ruj.Göz makyajınızı abarttığınızda yada çok doğal bir makyaj yapmak istediğinizde kesinlikle denemenizi istediğim rujlardan biridir.
Tek beğenmediğim noktası malesef ki ambalajı.Ben bunu gratisden aldm ürün koruma bandıydı alarmıydı derken heryeri etiket bant içinde kalmış bandı çıkarayım derken rujun altındaki gümüş renkli kısmın boyasını da kaldırdım :D İndirim vakitlerinde mutlaka edinmelisiniz :)
Amannn herneyse önemli olan ruj dedim sineye çektim ama sevgili Maybelline şu ambalajını bi değiştirseniz çok güzel olur :D Burdan kesin duyarlar beni artık :D

maybelline colorsensational 630 velvet beige ruj
maybelline colorsensational 630 velvet beige ruj

maybelline colorsensational 630 velvet beige ruj


maybelline colorsensational 630 velvet beige ruj


BENZER YAZILAR

0 yorum